Succes kommer indefra

Når du arbejder sammen med mig, fordyber vi os i jeres værdier, vision, strategier, historie mv. Jeg har brug for at kende jer som virksomhed, for at kunne finde lige netop jeres tone of voice.

Jeg har arbejdet rigtig mange år med ledelse, kundeservice og kommunikation. Jeg har taget flere uddannelser inden for mental sundhed & psykologi – så det er hvad jeg byder ind med i min sparring med dig.

Jeg har fundet de fire egenskaber, som er mest hjælpsomme i kommunikationen mellem mennesker, og det er udfra dem at jeg guider, rådgiver og træner alle jeg arbejder med.

De egenskaber er medfødte, hvilket også gør dem super lette at forstå og bruge. De er altid med os, og derfor kan de altid guide os meget bedre end et udefra kommende værktøj, som en anden har skabt.

Jeg tager gerne en uforpligtende snak med dig.

Ring til mig på telefon 20626100

marieberre_forside

Du har allerede alt du skal bruge inde i dig

Jeg arbejder udfra en dybere forståelse af, hvordan det menneskelige sind fungerer. Forståelsen kendes under navne som De tre principper, medfødt sundhed eller Ny psykologi.

Principperne er fundamentet for al menneskelig oplevelse, og det er via disse principper, at vi oplever livet. Så når vi er glade, kede af det, vrede, jaloux, usikre, kreative, frygtsomme – ja så er det principperne i aktion.