Jeg fik en indsigt forleden.

En af dem som bare vokser dag for dag.

Hvad mener du med indsigt, spørger du måske?


En indsigt er i bund og grund bare en frisk tanke, noget jeg ikke kunne have forudset, noget der bare dukker op men som føles hjælpsomt. En rolig tanke som på en eller anden måde bare føles sand.


Nå men nu til den forandrende friske tanke jeg fik.Jeg så, at det er min indre sundhed der prikker mig på skulderen, når jeg ikke har en god følelse i kroppen. Lige som om den siger ”Undskyld mig, men du er på afveje”


Videre hørte jeg ”dit perspektiv er for snævert  – du skal læne dig tilbage. Ro på!”


Det  er nu nogle dage siden, og selve indsigten er vokset i mig. Det jeg mærker nu, er to ting.


Når jeg bekymrer mig over noget og kan mærke en lav følelse af energi ,eller som i går da jeg vågnede med en mindre fed følelse i kroppen uden at vide hvorfor, så er det min medfødte sundhed der lige stikker hovedet frem, og hvisker mig kærligt i øret ”gå en anden vej”.


Det er som en lille neutral medhjælper, der fortæller mig at jeg er ved at bevæge mig væk fra det jeg er ER. Nemlig kærlighed, ro og visdom. Det vi alle er i vores grundessens ♡


Jeg behøver ikke at arbejde hårdt med at gøre noget fysisk eller virkelig tænke på noget positivt. Nej, det er mere bare et puf, så jeg lige får øje på, at jeg er helt uskyldigt er drejet ind på et mindre gavnligt spor.


Det at få øje på, at jeg er blevet for snæversynet er hjælpsomt. For det giver mig muligheden for, at læne mig tilbage i livet – slippe bekymringstøjlerne og vente til der kommer en ny frisk tanke.Det andet jeg tager med mig fra min indsigt er, at når jeg mærker min sundhed puffe til mig, så er jeg i nuet. Det er som om jeg vågner op til nuet. Nye friske tanker og intuitionen mærkes altid tydeligt som nuet.  Ja, nuet er faktisk det eneste vi nogensinde oplever – også når det ikke opleves sådan.


Og hvorfor beskriver jeg det sådan?Jo, for fortiden er jo ikke tilstede længere. Fremtiden er endnu ikke ankommet.Men når jeg bekymre mig om noget, så er det altid fordi jeg er rejst til fortid eller fremtid i mine tanker.  Og det kan virke enormt virkeligt!


Du ved helt sikkert hvad jeg mener.Tænk lige på en forelskelse du har oplevet , da du fik dit barn, eller en anden særlig oplevelse for dig. God eller dårlig – kan du ikke få følelserne fra den oplevelse frem lige nu?


Du kan se det hele for sig, du kan dufte, du kan smage, du kan høre lydende, du kan genskabe det hele i dine tanker. Også selvom det er meget lang tid siden, at du havde oplevelsen.


Det er genskabt via dine tanker.  Tanker der rejser i tiden.


Så det jeg ser tydeligere nu er, at mine lidelser altid stammer fra mine tanker som er rejst i tiden. Det er ikke noget jeg nødvendigvis har gjort bevidst , faktisk sker det for det meste ubevidst.  Helt uskyldigt ♡
Jeg ved ikke om det giver mening for dig, men jeg er ret begejstret 😍 Det viser mig nemlig, at vores mentale design er så meget mere intelligent end vi overhoved forstår.


Det arbejder altid mod opdrift, lethed og glæde. Vi har en iboende sundhed, som vi altid kan læne os tilbage i, når følelsen ikke er for god, når vi er blevet for snæversynet, når vi lider på den ene eller anden måde.


Så fremadrettet så vil jeg sige til mig selv : Ro på!

Bred vingerne og udsynet ud. Det er her du er hjemme, det er her du finder flow og mærker forbundethed til dig selv.


Tak til min indre sundhed for et lille puf ☺️ Måske puffer din sundhed også til dig indimellem? 😉Marie


‟Afskåret fra indre visdom vil en fortabt tænker

opleve isolation, frygt og forvirring

Sydney Banks

coaching

Ønsker du mere ro og klarhed i dit liv, så er du velkommen til at kontakte mig.